Ajankohtaista - kaikille avoimia tilaisuuksia

Ellei toisin ilmoiteta, tilaisuudet pidetään Inkerikodissa Karjalatalon 2. kerroksessa
Matkustaminen: osoite on Käpylänkuja 1. Sinne tulevat bussit 52, 56, 65 ja 69. Lähin pysäkki on 200 m Karjalatalosta, Väinölänkuja. Raitiolinja 1 ajaa joka päivä reittiä Eira - Töölö - Sörnäinen(M) - Käpylä, jossa päätepysäkki on Pohjolanaukio.
Lisää mahdollisuuksia: alle 1 km kävely Käpylän asemalta tai Pohjolankatua pitkin Mäkelänkadulta.
Ohjelma (ellei toisin ilmoiteta): klo 13.30 kahvi pientä korvausta vastaan, ja ilmoitusasioita, varsinainen ohjelma klo 14.00.
Matkat omalla sivullaan: siirry tästä.

Suomen Inkeri-liiton ohjelma 2019

La 21.9. Puheenjohtaja emerita Alina-Sinikka Salonen kertoo sanoin ja kuvin toukokuussa tehdystä Inkerin matkasta.

La 26.10. Liiton syyskokous.

La 9.11. Sukututkimuksen asiantuntijat tavattavissa Inkeri kodissa klo 9.00 alkaen,
Samana päivänä klo 14.00 toimittaja ja sosiaali- ja kulttuuriantropologi Lea Pakkanen esittelee Santeri Pakkanen/Lea Pakkanen/Meeri Koutaniemi työryhmän suunnitelman toteuttaa inkerisuomalaisten vaiheista kertova multimediainstallaatioprojekti.
Projektin tavoitteena on lisätä tietoisuutta inkerinsuomalaisten historiasta ja paluumuuton syistä ja seurauksista sekä pohtia inkerinsuomalaisten suhdetta Suomen historiaan ja suomalaisuuteen.
Sukututkijat jatkavat tarvittaessa klo 17.00 asti.

La 16.11. Näyttelijä, kirjailija Eeva Litmanen kertoo sukunsa historiasta ja esittelee kirjansa Surun suitsima suku.

La 14.12. Joulujuhlat Inkeri kodissa klo 14.00.