Ajankohtaista - kaikille avoimia tilaisuuksia

Alfa-TV:llä esitetään elokuvasarja, jonka nimi on Paimenpojasta Inkerin Piispaksi. Se kertoo Inkerin, Suomen ja Ruotsin yleisestäkin historiasta rovasti Selim Jalmari Laurikkalan kautta, joka oli usean vuosikymmenen ajan jossakin näistä maista inkeriläisten pappina ja hengellisenä tukena.

Filmi on tehty Hausjärven pappilassa viime kuukausien aikana. Sen esittämisaikataulu on seuraava:

1. osa tiistaina 7.11. klo 22.30. Esitys toistetaan saman viikon perjantaina klo 21.30 ja sunnuntaina 20.00.

Muut 9 osaa esitetään seuraavien viikkojen aikana saman aikataulun mukaan.
Ellei toisin ilmoiteta, tilaisuudet pidetään Inkerikodissa Karjalatalon 2. kerroksessa
Matkustaminen: osoite on Käpylänkuja 1. Sinne tulevat bussit 52, 56, 65 ja 69. Lähin pysäkki on 200 m Karjalatalosta, Väinölänkuja. Raitiolinja 1 ajaa joka päivä reittiä Eira - Töölö - Sörnäinen(M) - Käpylä, jossa päätepysäkki on Pohjolanaukio.
Lisää mahdollisuuksia: alle 1 km kävely Käpylän asemalta tai Pohjolankatua pitkin Mäkelänkadulta.
Ohjelma (ellei toisin ilmoiteta): klo 13.30 kahvi pientä korvausta vastaan, ja ilmoitusasioita, varsinainen ohjelma klo 14.00.

Suomen Inkeri-liiton ohjelma 2018

La 13.1. Martti Luukko toimii meille oppaana ”Aikamatkalla Inkeriin”.
Luento ja keskustelua.

La 17.2. Reijo Rautajoki ”Karanteenileirien ketju”. Inkeriläisten reitit Viron kokoamisleirien kautta Suomen satamien vastaanottoleireille ja edelleen karanteenileireille eri puolille Suomea.

La 24.3. Kevätkokous

La 14.7. Suomen Inkeri-liiton kesäjuhlat 2018 järjestää Lahden seudun Inkeri-seura Mukkulan kirkossa Lahdessa.