Ajankohtaista - kaikille avoimia tilaisuuksia

Suomen Inkeri-liiton ohjelma 2021

Ellei toisin ilmoiteta, tilaisuudet pidetään Inkerikodissa Karjalatalon 2. kerroksessa
Inkeri-iltapäivien varsinainen ohjelma Inkeri kodissa, Käpylänkuja 1 alkaa totuttuun tapaan klo 14.00. Kahvia tarjolla klo 13.30 alkaen.

Koronavirustilanteen vuoksi kuluvan vuoden kevätkokous pyritään pitämään mahdollisimman pian maamme hallituksen ohjeistuksen mukaan.
Ilmoitamme kokouksesta seuraavassa lehdessämme, nettisivuillamme sekä sähköpostilla.

Koska tällä hetkellä ei vielä tiedetä syksyn ohjelmista, pyrimme ilmoittamaan niistä nettisivuillamme sekä sähköpostitse.
Ohjelmista voi tiedustella myös puhelimitse liiton toimistosta 045 261 2342.

Mikäli et ole ilmoittanut toimistoomme s-postiosoitettasi, mutta haluat saada tiedotteitamme sähköpostitse, ole ystävällinen ja ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi
suomeninkeriliitto@gmail.com