Ajankohtaista - kaikille avoimia tilaisuuksia

Kevätkauden 2024 Inkeri-iltapäivien ohjelma

Inkeri-iltapäivät pidetään Karjalatalon Inkeri-salissa
Käpylänkuja 1

Inkeriläiset–unohdettu kansa podcast–sarja on nyt julkaistu!

Podcast on puheohjelma, joka julkaistaan internetissä tai podcast-palvelussa. Sen etuna perinteiseen radion puheohjelmaan verrattuna on mahdollisuus kuunnella ohjelmaa ajasta tai paikasta riippumatta.

Sarja on toteutettu osana Inkeriläisten Sivistyssäätiön, Kansallisarkiston ja Suomalaisen Kirjallisuuden seuran yhteistä Inkeri ja inkeriläisyys - muistot talteen, arkistot haltuun yhteistyöhanketta. Vieraina sarjassa kuullaan Inkeriä ja inkerinsuomalaisuutta tutkineita henkilöitä sekä inkeriläistaustaisia puhujia. Haastattelijana jaksoissa toimii inkeriläisen maaorjan jälkeläinen, Tero Kekki.

Viisiosainen sarja on kuunneltavissa seuraavissa palveluissa:

SOUNDCLOUD

SPOTIFY

APPLE PODCASTS

Olemme lisänneet luettelon uutuuskirjoista, se löytyy täältä.

Mikäli et ole ilmoittanut toimistoomme s-postiosoitettasi, mutta haluat saada tiedotteitamme sähköpostitse, ole ystävällinen ja ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi suomeninkeriliitto@gmail.com