Suomen Inkeri-liitto

Ajankohtaista - kaikille avoimia tilaisuuksia

Syyskauden 2023 Inkeri-iltapäivien ohjelma

Inkeri-iltapäivät pidetään Karjalatalon Inkeri-salissa
Käpylänkuja 1
00610 Helsinki

Lauantaina 25.11.2023 klo 14.00 tutkija, VTT, tietokirjailija Anni Reuter esittelee väitöskirjaansa Inkerinsuomalaisten karkotus, hajaannus ja vastarinta. Samalla hän esittelee tietokirjansa Suomalaiset Stalinin puhdistuksissa. SKS kirjat.

Lauantaina 9.12.2023 klo 14.00 joulujuhla.


Inkeriläiset–unohdettu kansa podcast–sarja on nyt julkaistu!

Podcast on puheohjelma, joka julkaistaan internetissä tai podcast-palvelussa. Sen etuna perinteiseen radion puheohjelmaan verrattuna on mahdollisuus kuunnella ohjelmaa ajasta tai paikasta riippumatta.

Sarja on toteutettu osana Inkeriläisten Sivistyssäätiön, Kansallisarkiston ja Suomalaisen Kirjallisuuden seuran yhteistä Inkeri ja inkeriläisyys - muistot talteen, arkistot haltuun yhteistyöhanketta. Vieraina sarjassa kuullaan Inkeriä ja inkerinsuomalaisuutta tutkineita henkilöitä sekä inkeriläistaustaisia puhujia. Haastattelijana jaksoissa toimii inkeriläisen maaorjan jälkeläinen, Tero Kekki.

Viisiosainen sarja on kuunneltavissa seuraavissa palveluissa:

SOUNDCLOUD

SPOTIFY

APPLE PODCASTS

Olemme lisänneet luettelon uutuuskirjoista, se löytyy täältä.

Mikäli et ole ilmoittanut toimistoomme s-postiosoitettasi, mutta haluat saada tiedotteitamme sähköpostitse, ole ystävällinen ja ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi suomeninkeriliitto@gmail.com